Da li je Bijonse bila trudna?

Izvor: vesti-online.com
Postavljeno 02 May 2012

Holivudom se već neko vreme “šuška” da poznata pevačica Bijonse nije ni bila trudna, već da je koristila usluge majke surogata.

Ove sumnje izazvale su fotografije muzičke dive na kojima čas nema stomak, čas ima veći, čas manji, kad se savije, “prelomi” se na dva dela, a svima im je zajedničko da se nigde ne vidi, već je ispod odeće.

Jedine slike na kojima se stomak vidi slikane nakon što je pompezno objavila da je trudna su one sa njenog letovanja na Hvaru. Međutim, ni tu stomak ne izgleda dovoljno veliko da bi se sa sigurnošću moglo reći da je u pitanju trudnoća.

Takođe, čudi i to što samo deset dana pre nego što je na dodeli Em-Ti-Vi nagrada otkrila da je trudna, pevačica se pojavila na jednom događaju u uskoj srebrnoj haljini, a stomačića nema nigde.

Konačno je i Bijonse odreagovala na ova govorkanja i izjavila da su “potpuno luda”. Mama poznate pevačice Tina bila je dosta rečitija.

“Neverovatno je da ljudi misle da postoji neko toliko poremećen da pravi cirkus devet meseci kako bi sakrio nešto tako.”

Reklame

1 komentar

  1. stecak said on 02/05/2012 at 16:48

    zivjeli milioni zivjele surogat majke

Ostavite komentar