Danijela Jankov rešena da osvoji Daču Ikodinovića

Izvor: Alo.rs
Postavljeno 24 May 2012

Voditeljka popularne TV emisije „Ekskluziv“ Danijela Jankov navodno je odlepila za Danilom Ikodinovićem i, kako „Alo!“ saznaje, već duže vreme juri za Dačom ne bi li mu dala znak da joj se dopada.

Kako se priča po Novom Sadu, lepa voditeljka sve češće odlazi u njegovu kafanu „Tako je suđeno“, ali on nikako da popusti i upusti se u romansu.
- Danijeli se veoma dopao Danilo. Već neko vreme odlazi kod njega u restoran ne bi li mu se približila. Međutim, on još >uvek nije popustio. Kao da ne obraća pažnju na stvari koje čini voditeljka. Kako je i sama bila u braku, Danijeli ne smeta što je Dača prošao već kroz dva, kao ni što ima dvoje dece. Voditeljka sa drugaricama često odlazi u Novi Sad kako bi videla svoju simpatiju i rešena je u nameri da ga osvoji. Spremna je sve da učini samo da bi bili zajedno. Kako sada stvari stoje, Danilo ne želi novu romansu, ali ko zna, možda će ga Danijela uskoro osvojiti – priča izvor blizak voditeljki.
U želji da saznamo šta je Danijelu privuklo Dači, kontaktirali smo sa voditeljkom, ali nam je ona kratko odgovorila.

- Na pogrešnom ste tragu kada je moj ljubavni život u pitanju – kroz osmeh nam je rekla Danijela. U želji da saznamo šta Danilo ima da kaže na ovu priču, pozvali smo ga, ali nismo dobili odgovor do zaključenja ovog broja. Da li će voditeljka nastaviti sa navodnim pokušajima da osvoji bivšeg muža Nataše Bekvalac, ostaje nam da vidimo.

Reklame

Ostavite komentar