Halid Bešlić promovisao novi spot

Izvor: expressmag.ba
Postavljeno 28 May 2012

Halid Bešlić je danas (ponedeljak) u sarajevskom klubu “Coloseum” promovisao svoj novi spot za pesmu “Kad zaigra srce od meraka”. Tom pesmom i spotom on ujedno najavljuje novi album koji će objaviti u drugoj polovini ove godine.

Sam naziv pesme “Kad zaigra srce od meraka” upućuje na to da se radi o meraklijskoj pesmi, punoj ljubavi i veselja, a za istoimenu pesmu ekipa Hayat production uradila je spot, u kojem se osim Halida pojavljuje i manekenka Aleksandra Kovačević, bend “Auto stop”, a cela priča koju Halid donosi kroz pjesmu, odlično se uklopila u ambijent Zemaljskog muzeja BiH, gde je spot snimljen.

Na promociju spota došle su brojne njegove kolege. Neki koji su se očekivali su izostali ali, kako reče Bešlić, opravdano s obzirom na to da je dosta njegovih kolega na turnejama u Americi, Australiji… Među kolegama koji su bili na promociji bili su: Elvira Rahić, Duško Kuliš, Šerif Konjević, Šuki Planjanin, Amir Bjelonović Tula, Vlado podani, Mirza Šoljanin, Dženan Jahić, Geronimo i Dragana, Ruždija Metanović…

Reklame

Ostavite komentar