Katarina Rašić raskrstila sa pevanjem

Izvor: Svet.rs
Postavljeno 28 May 2012

Bivša pevačica “Koktel benda” Katarina Rašić i njen suprug Aleksandar, košarkaš kluba “Ljetuvos Ritas” koji već nešto više od godinu dana žive u Litvaniji, uskoro će postati roditelji, a pevačica kaže da ne može biti srećnija.

Katarina je u petom mesecu trudnoće i uskoro će joj se ostvariti najveća želja da postane majka. Pevačica, koja već više od godinu i po dana sa suprugom Aleksandrom živi u litvanskom gradu Viljnusu, nedavno se vratila u Beograd, gde će boraviti tokom leta.

“Mogu samo da kažem da sam veoma srećna i da sam ušuškana u ulozi domaćice i buduće majke”, rekla je za “Blic”

Katarina. Pevačica koja je i pre dve godine rekla da se povlači iz javnog života i oprašta od karijere i dalje je ostala pri svom stavu.

“Ne planiram ponovo da pevam”, kaže Katarina koja je uspela da prevaziđe veliku bračnu krizu i pruži još jednu šansu ljubavi.

Podsećamo, Katarina i Aleksandar sporazumno su se razveli u septembru 2010. godine posle tri godine braka. Katarina nije mogla da se navikne na čestu razdvojenost od našeg košarkaša i život sportiste koji je pun odricanja što je i dovelo do njihovog razlaza. Međutim, šarmantna plavuša odlučila je da se vrati u zagrljaj svom suprugu i pridružila mu se prošle godine u Litvaniji tokom Evropskog prvenstva u košarci.

Reklame

Ostavite komentar