Marijana Mateus najavljuje pohod na zemlje regiona

Izvor:
Postavljeno 11 May 2012

Kreatorka Marijana Mateus sinoć je na velikoj sceni Srpskog narodnog pozorišta u Novom Sadu održala svoju, kako ona kaže, do sad najuspešniju reviju.

Sala pozorišta bila je skoro puna, a Marijana nije krila oduševljenje reakcijom prisutnih na njenu novu osmu dizajnersku liniju “Flora”, koju je prezentovala.

- Prezaodovoljna sam! Inspiraciju za reviju pronašla sam u životu i delu bezvremenih žena Merlin Monro i Grejs Keli. Kolekcijom dominiraju lepršave i romantične haljine, pastelnih boja i prirodnih materijala. Želela sam da na sceni imamo što više igre i pesme. Devojke su fenomenalno iznele celi projekat. Imala sam strah kako će sve da ispadne, ali je na kraju sve bilo u najboljem redu, uzbudljivo je izjavila Marijana za S media portal posle održane revije, i najavila šta planira u narednom periodu.

- U sledećim mesecima ću malo da se izmestim iz Beograda i Novog Sada! Imaću revije u Banjaluci i Novom Pazaru, i jedva čekam, jer želim svoj rad da predstavim i tamošnjoj publici, najavila je Marijana, dodavši kako jedva čeka sezonu godišnjih odmora.

- Nakon revija u regionu idem dva meseca da se odmorim, jer sam već prilično umorna, a od jeseni krećem sa novim projektima, kaže Marijana.

Reklame

Ostavite komentar