Marina Tucaković pravi novu zvezdu

Izvor: vesti-online.com
Postavljeno 04 May 2012

Marina Tucaković kaže da je Teodora Baković njena nova muza i da je rođena zvezda! Završila je album, a predstavlja nam se spotom za pesmu “Srećno” koji je snimljen na Malti!

Teodora Baković novo je lice na našoj muzičkoj sceni. Ima samo 19 godina i za nekoliko dana publika će imati prilike da čuje njen album prvenac, a njenu muzičku priču otvara pesma “Srećno” koju su za mladu pevačicu uradili Danijel Pavlović i Marina Tucaković.

“Album se zove ‘Srećno’ i zajedno sa svojim timom sam odlučila da u kampanju albuma krenem upravo sa pesmom po kojoj je dobio naziv. U pitanju je nežna balada za koju sam u produkciji ‘Visual Infinity’ snimila spot. Kako bi spot ispao onako kako smo zamislili cela ekipa je morala da putuje do Malte gde su nastali svi kadrovi”, rekla je na početku razgovora za “Opera17″ ova mlada pevačica.

Teodorin album prvenac ima 11 pesama i sve tekstove joj je napisala Marina Tucaković, a među saradnicima se nalaze još i Danijel Pavlović, Milan Laća Radulović, Bojan Vasić, DJ Strahinja…

“Pesme su nešto potpuno novo na našem tržištu i sve su u nekom svetskom fazonu. Marina mi često govori da sam ja njena muza i rođena zvezda i zajedno smo birale pesme za album. Čvrsto verujem da će ovaj album biti pravo osveženje kod nas i nešto čega do sada nije bilo kod nas”, rekla je pevačica.

Ova mlada i ambiciozna devojka veruje da dolazi njeno vreme i da će album dobro odjeknuti kod publike.

“Pesme su drugačije, tekstovi su originalni, duboki, zabavni, lepi, intrigantni. Neki od naziva novih pesma su ‘Talenat’, ‘Razuzdana’, ‘Anemija’, ‘Hollywood’, ‘Pogrešna Soba’… Zaista sam ubeđena da smo napravili odličan album i da će publika to lepo prihvatiti”, zaključila je.

Reklame

1 komentar

  1. Lolamedjuoblacima said on 05/05/2012 at 09:50

    Super! Blago nama i tako ih malo ima! Jos silikona i minimalnih autfita… ali nigde glasa!

Ostavite komentar