Marko Jarić i Adrijana Lima se razvode?

Izvor: Alo.rs
Postavljeno 22 May 2012

Sve što je lepo kratko traje?! Popularni svetski par, košarkaš Marko Jarić i njegova supruga Adrijana Lima, za nekoliko meseci treba da dobiju drugo dete.

Uprkos tome, kako tvrde neki izvori, između bračnih partnera postoje trzavice. Naime, oni su se donedavno pratili na svojim „tviter“ profilima i kačili zajedničke slike, ali već neko vreme to ne čine! Adrijana u svojim statusima ne pominje supruga, a nedavno je Marko imao ironičan status vezan za tekst koji je izašao na jednom portalu o Liminom humanitarnom radu:
“Dobra priča, loš rijaliti”, napisao je košarkaš. Poslednja zajednička fotografija sportiste i manekenke nastala je 1. marta, a na „tviter“ ju je okačio Marko.
Poznato je da je Jarić već dva puta dolazio u Beograd da obiđe svoju rodbinu, ali sam, jer njegova lepša polovina navodno nije mogla da krene s njim zbog poslovnih obaveza, iako su pre toga izjavili da će doći oboje.

Kako prenosi nedeljnik „Skandal“, popularni par prodaje vilu kupljenu na početku braka u Los Anđelesu. Podsećanja radi, ranije su oboje tvrdili da tu kuću nikada neće prodati jer ih za nju vežu lepe uspomene. Lepa manekenka se trenutno nalazi sa ćerkom Valentinom u Južnoj Americi, a njen suprug, navodno zbog obaveza, nije s njima.
Adrijana je pre nekoliko meseci, kada je saznala da je opet u drugom stanju, izjavila da je presrećna zbog trudnoće i da sa Jarićem želi bar još dvoje dece. Da li su ove „sitnice“ zaista razlog za razlaz ostaje da se vidi.
Kako bismo proverili o čemu se zaista radi i šta se dešava između supružnika, pozvali smo Markovog oca Srećka Jarića, koji nam se nije javio na telefon do zaključenja ovog broja.

Reklame

Ostavite komentar