Mića “Megatrend” pravi žurku u Kanu!

Izvor:
Postavljeno 27 May 2012

Profesor Mića Jovanović spojio je lepo i korisno!

Naime, on se obreo na Kanskom festivalu, gde će se danas sastati sa producentom velikih filmskih ostvarenja („Lisa“, „Loši momci“, „Maska Zorooa“, „Ekvilibrijum“, „Gospodin i gospođa Smit“) Lukasom Fosterom, s kojim će utvrditi sve pojedinosti vezane za snimanje filma „Konstantin Veliki“, u kome je Jovanović vlasnik 9,9 odsto akcija. Početak snimanja predviđen je za ovo leto, a premijera je planirana za jesen 2013, na godišnjicu Milanskog edikta. Jovanović će tim povodom zajedno sa svojom dugogodišnjom verenicom Milicom Đorđević organizovati glamurozni „garden parti“ za Fostera i njegovu ekipu.
Inače, vlasnik „Megatrenda“ već desetak godina ima vilu u Kanu, u kojoj često boravi. Prve komšije su mu Ana Pikaso i bivši američki potpredsednik Al Gor, a nedaleko odatle svoj drugi dom stvorili su i Anđelina Džoli i Bred Pit.

Reklame

1 komentar

  1. vera piletic said on 30/08/2012 at 23:25

    bolje bi bilo ovom lopovu srpskih rudnika bakra da vrati te pare narodu. A cujemo da njegovi profesori na ‘prestiznom’ lopovskom Megatrendu; dok on ladi guzu na obali, ne primaju plate

Ostavite komentar