Milica Majstorović podnela tužbu zbog nanošenja povreda

Izvor: Alo.rs
Postavljeno 21 May 2012

Iako je Milica Majstorović pričala da je Nenad Jevremović čovek njenog života, njihova ljubav nije bila bajkovita, u suprotnom ne bi završila na sudu.

Naime, pevačica se pre dve godine posvađala sa sada bivšim verenikom Nenadom Jevremovićem, koji ju je gurnuo pa je zadobila lakšu povredu glave, zbog čega je podnela tužbu protiv njega! Slučaj je rešen tek u januaru ove godine, a kako otkriva izvor „Alo!“, obračun verenika dogodio se pre nego što su ušli u rijaliti program „Parovi“.
- Pre dve godine su Milica i Nenad prilikom jednog izlaska u Kragujevcu počeli svađu koja se pretvorila u fizički obračun. Nenad je gurnuo Milicu, ona je pala i glavom udarila u žardinijeru. Imala je gadnu posekotinu, on ju je odveo u bolnicu na ušivanje, a ona je nekoliko dana kasnije podnela tužbu protiv njega – za „Alo!“ je otkrio izvor blizak paru.
Tužba je u Osnovnom sudu u Kragujevcu podneta 26. novembra 2010. godine, a mesec dana kasnije Milica Majstorović i Nenad Jevremović ušli su u „Parove“. Posle diskvalifikacije u rijalitiju 27. marta 2011. i raskida iste godine u julu, sud je u oktobru Jevremoviću odredio pritvor. No, zbog pogrešne adrese koja je dostavljena sudu, za njim je raspisana poternica. Milica i Nenad pomirili su se samo tri dana kasnije! Ipak, još jedan raskid je bio neminovan, a slučaj je, kako je objavljeno na sajtu suda, rešen u januaru 2012. Kako bismo dobili komentar od Milice, pozvali smo je na broj koji ona koristi, ali se nije javila. Međutim, pozvala je kada je videla propušten poziv.

- Dobar dan, ovde Milica Majstorović, imala sam propušten poziv – rekla je pevačica, koju smo potom zamolili za komentar, da bi ona sve negirala!
- Nikada nisam imala dečka Nenada (?!), nikada me niko nije gurnuo i nisam imala povredu glave, a ako budete pisali o tome, to zaista neće biti dobro – izjavila je dotična dama, koja je potom negirala identitet!?
- Da, ovde Milica, ali Vasiljević, a vi ste očigledno mlada i neiskusna novinarka – rekla je devojka i spustila slušalicu.

Reklame

Ostavite komentar