Na koga vam liči Dunja Ilić ?

Izvor: opera-17.com
Postavljeno 04 May 2012

Dvadesetogodišnja pevačica Dunja Ilić u više navrata je dobila komentare da fizički podseća na Rihannu, pa je ona u to ime u toku jučerašnjeg dana na svom profilu @dunjailic2 na društvenoj mreži Twitter postavila jednu svoju fotografiju na kojoj ima vatreno crvenu kosu (reč je o fotomontaži), kakvu je do nedavno imala svetski popularna zvezda.

- Da li vam sa ovom bojom kose ličim na Rihannu -upitala je Dunja svoje pratioce na pomenutoj mreži, a odmah zatim su usledeli komentari da između njih ima sličnosti. Međutim, nije se na tome završilo.

Kako su Rihannini fanovi iz Srbije bili oduševljeni ovim pevačicinim potezom retwittovali su njen post koji je došao do inostranih fanova, pa je pomenuta fotografija osvanula na Facebook fan clubu koji broji 1,340,165 fanova uz pitanje da li je ova devojka seksi.

Fotografija je dobila mnogo lajkova, ali i komentara Rihanninih obožavaoca u kojima su masovno hvalili našu pevačicu i delili joj komplimente da je prelepa, zgodna, atraktivna, seksi, ali i da ih podseća na njihovu miljenicu.

Nešto kasnije Rihannini fanovi postavili su i link do fan cluba naše zvezde uz komentar da moraju da lajkuju Dunjinu stranicu i da je u pitanju talentovana i atraktivna zvezda iz Srbije, na čemu im se Ilićeva srdačno zahvalila i uzvratila im pozdrave na Facebooku i Twitteru.

Reklame

Ostavite komentar