Nemanja Stevanović ne krije vezu sa Jelenom Filipović

Izvor: smedia.rs
Postavljeno 22 May 2012

Nemanja Stevanović više ne krije vezu sa Jelenom Filipović koju je upoznao prošle godine na jednom beogradskom splavu gde je slavila rođendan. 

Odmah me je privukao njen fizički izgled, što je sasvim normalno, kada je prvi utisak u pitanju. Nije što je moja ali i sami vidite koliko je slatka, rekao je u šali Nemanja za štampano izdanje Sveta.

Mada, pevač joj nije prišao sve do narednog puta kada je ponovo došla na splav na kojem je pevao. Tada su se upoznali, i kako kaže, hemija je brzo proradila.

Jelena tvrdi da je nije zanimalo to što je poznat, već ga je gledala kao i svakog drugog momka.

Nisam očekivala da će se stvari odvijati u ovom smeru. Ali Nemanja je pokazao da je momak vredan pažnje, iskrena je Jelena.

Nemanja je osvojio Jelenu svojom dobrotom, kulturom, manirima, a ne krije ni to da imaju slične poglede na svet, dok je Nemanju na Jeleni, naravno, prvo privukao fizički izgled, da bi nakon jedne kafe shvatio kako je ona izuzetno normalna, vaspitana devojka, iz dobre porodice.

Otkrio je kako nisu imali potrebu da se odmah pojave u javnosti kao par, jer je Nemanja kao što svi znamo, nekada mešao privatno i poslovno- na greškama se uči.

Iako veza ide uzlaznom putanjom, o zajedničkom životu još uvek ne razmišljaju, kažu rano je za to.

Reklame

1 komentar

  1. obavezno.. said on 29/05/2012 at 23:01

    >>Jelena tvrdi da je nije zanimalo to što je poznat, već ga je gledala kao i svakog drugog momka.<<

    ^^ da da, romantika cista :)

Ostavite komentar