Nina Badrić bez podrške na Evroviziji

Izvor: Svet.rs
Postavljeno 13 May 2012

Nina Badrić koja predstavlja Hrvatsku na Eurosongu 2012. godine gostovala je kod Ivana Ivanovića. Emisija je protekla u “radosti i veselju”, tačnije najmanje je bilo ozbiljne priče ali je to i ulepšalo emisiju.

Odmah na početku dok je Nina predstavljala svoju Evrovizijsku pesmu pitala je Ivana:
“Sa čim se to rimuje “Nebo”?”
Čak je i Ivan prećutao odgovor ali se nasmejao, a Nina je dodala pa sa “evo” na primer.
Ipak bilo je i pomalo ozbiljnosti, naime Nina je ispričala da sve što želi jeste da uđe u finale Evrovizije, ali kada bi pobedila zna i gde bi želela da se održi ovo veliko takmičenje u Hrvatskoj:
“Volela bih da se održi u Vukovaru, može da se sagradi jedna hala tamo, to mi je jako drag grad i mislim da ljudima tamo treba malo radosti”, rekla je Nina.
Ispričala je i kako da bi neko pobedio na ovao velikom takmičenju treba da ima podršku svoje zemlje, insinuirajući da ona to nema: “Ovo je iskrena i otvorena emisija, iza izvođača treba da stoji delegacija i država, ja to nemam.”
Usledio je opet red šale da bi na kraju Ivan iznenadio svoju gošću poklonivši joj karte za njenu omiljenu grupu Zaz i njihov koncert u Beogradu: “Jako si me iznenadio, ići ćemo zajedno”, oduševljeno je rekla Nina i zahvalila se na poklonu.
Ivan je iskoristio priliku da pozove sve da glasaju za Ninu na Eurosongu iako i mi imamo našeg predstavnika.

Reklame

Ostavite komentar