Novi imidž Jelene Karleuše

Izvor: Opera-17.com
Postavljeno 28 May 2012

Deseti studijski album “Diva” Jelene Karleuše naći će se u prodaji 11.  juna u izdanju izdavačke kuće “City Records”, a pevačica je u nedelju putem svog oficijelnog sajta Karleusa.com predstavila i prvu fotografiju iz kampanje koja će pratiti njen jubilarni album.

Kao što smo već pisali, Jelena je pod rediteljskom palicom Dejana Milićevića snimila i promo video zapise veoma zanimljivog i provokativnog sadržaja, kao i spot za pesmu “Krimi Rad”, a prva promo fotografija pokazuje nam pevačicu u jednom “razuzdanom” izdanju.

Naime, pocepanih čarapa, u kratkom šorcu i prslukom sa metalnim nitnama, te sa tetovažom “Bitch” na grudima ,ali i noktima koji su izrađeni od metala JK nam jasno poručuje da je spremna za novu borbu.

- Jelena je ozbiljno pristupila kompletnom projektu i već postaje nestrpljiva da sve ugleda svetlost dana, jer zna koliko dugo njeni fanovi očekuju njen novi album. “Diva” se po mnogim stvarima razlikuje od njenih prethodnih albuma, tako da će sigurno biti mnogo reakcija na sve što je zajedno sa svojim timom pripremila. U orgoman uspeh albuma “Diva” veruje i njena izdavačka kuća, te će se izdanje štampati u rekordnom tiražu - otkriva izvor blizak pevačici za Opera-17.com.

Kako ekskluzivno saznajemo, televizijska reklamna kampanja albuma će startovati 4. juna, a samo nekoliko dana kasnije Jelena i njen tim će fanovima pokloniti teasere svih pesama, tek da im malo zagolicaju maštu šta ih to sve očekuje.

Budite uz nas u narednih nekoliko dana jer će vam portal Opera17 doneti još neke zanimljive i ekskluzivne priče o albumu “Diva”, a prva na listi najočekivanijih informacija svakako jeste lista pesama koje će se naći na toliko očekivanom muzičkom projektu. Biće ovo vrelo leto!

Reklame

1 komentar

  1. Nadja said on 29/05/2012 at 00:46

    al si sestro pukla, pazi kad cecu imitiras sa tetovazom.

Ostavite komentar