Novi skandal Džona Travolte

Izvor: mondo.rs
Postavljeno 24 May 2012

Džon Travolta na meti je novih tračeva, samo nekoliko dana nakon što je jedan od masera koji su ga optužili za seksualno uznemiravanje povukao tužbu, a udovica glumca Džefa Konoveja ga optužila da je nudio seks njenom pokojnom suprugu, sa kojim je glumio u “Briljantinu”.

Tabloid “Nešnal enkvajerer” objavio je fotografije glumca nastale 1997, na kojima je Džon Travolta obučen kao žena.

Haljina od trikotaže, plava perika, nakit, svetli karmin… List ironično ističe da se Travolta “nije pripremao za neku ulogu” kada su fotografije nastale, već da su snimljene na jednoj privatnoj zabavi.

“Nešnal enkvajerer” dodaje i da se glumčeva supruga Keli Preston iselila iz zajedničke kuće, jer nije više mogla da podnese skandale koji ga prate u poslednje vreme.

Glumac se još uvek nije oglasio povodom svih ovih tračeva, ali je njegov advokatski tim navodno platio maserima koji su ga tužili da ćute.

Reklame

1 komentar

  1. Nadja said on 24/05/2012 at 14:19

    novinaru koji je objavio ovaj clanak, molila bih ga da mi objasno ovu poslednju recenicu. citala sam 10 puta i ne razumem????

    “”””Glumac se još uvek nije oglasio povodom svih ovih tračeva, ali je njegov advokatski tim navodno platio maserima koji su ga tužili da ćute””””””.

Ostavite komentar