Pink ni posle godinu i tri meseca od završetka rijalitija „Dvor” nije isplatio honorare

Izvor: Kurir
Postavljeno 31 May 2012

Za godinu i tri meseca, koliko je prošlo od završetka rijalitija „Dvor” na Pinku, mnogim učesnicima „ružičasta televizija” nije još isplatila sav honorar. Uglavnom im je na račun leglo po 60 odsto osvojenog novca, dok ostatak ne znaju kad će dobiti. Stoga i ne čudi što nemaju lepe reče za televiziju Željka Mitrovića.

Tamara Todevska, sestra Tijane Dapčević, je besna.- Nisam dobila ni dinar. Htela sam da ih tužim, ali me je Tijana molila da to ne činim jer su Milica i Željko njeni prijatelji. Razočarana sam u ljude koji su nekad nešto značili. Mi smo pošteno zaradili taj novac. Neka im to svima služi na čast, a na onom drugom svetu će im neko drugi presuditi – naglašava ljutito Tamara.

I Dejan Cukić nam je potvrdio da mu je Pink zakinuo lovu.- Nije sve isplaćeno. Ne znam šta da mislim s obzirom na to da je prošlo godinu i tri meseca. U decembru mi je poslednji put na račun legla uplata. Nikad nisam bio očaran Pinkom da bih sad bio razočaran – kaže Cukić.

Dejan Milićević je izgleda očekivao da će Mitrović ispoštovati ugovor.- Pink je svima ostao dužan 40 odsto honorara. Zbog ugovora ne mogu da otkrivam koliki mi je honorar, ali samo mogu da vam ponovim da nikome nije isplaćeno 100 odsto zarađene svote – potvrđuje Milićević.

Međutim, s Pinka tvrde da nikome ne duguju.- Honorari učesnicima „Dvora”, uključujući i onaj najveći, pobedniku rijalitija, isplaćeni su davnih dana. Ukoliko neko ima eventualno zaostao deo potraživanja, postoje službe koje se time bave – rečeno je u PR službi Pinka.

Reklame

1 komentar

  1. Nadja said on 31/05/2012 at 14:14

    nije isplati ni onoj devojcici sto se milena ceranic borila za nju a kamoli honorare za dvor!??

    njega treba obesiti(misssim staviti na stub srama)!!!

Ostavite komentar