Popularni američki portal pisao o spotu Bojana Bjelića i Dare Bubmare

Izvor: Opera-17.com
Postavljeno 31 May 2012

Samo par dana nakon što je objavljen, spot za pesmu”Pogledom Te Skidam”, Bojana Bjelića i Dare Bubamare, završio je na poznatom američkom portalu Europopped.

- Prošle subote mnogi Amerikanci, ali i evropljani, bili su iznenađeni kvalitetom nastupa Željka Joksimovića na Evrosongu u Azerbejdžanu. Ipak, to ne bi trebalo da ih čudi. Srpska muzička scena jedna je od najživljih i najaktivnijih u celoj Evropi.

Danas smo naišli na zanimljivo video ostvarenje Bojana Bjelića i Dare Bubamare Pogledom te skidam. Pesma počinje lagano, a potom se preokreće u žestoki elektro- pop. Iako ne znam mnogo o Bojanu, Dara je veliko ime na muzičkoj sceni Srbije i svi časopisi o njoj pišu godinama unazad.

Na primer, portal Svet nedavno je objavio paparaco fotografije na kojima se pevačici ispod suknje vidi donji veš, dok je magazin Hello! pisao da se prefarbala u crveno zbog novog video-klipa. Dopada mi se ova pesma koja je mešavina popa i folka. Reči ne mogu da prevedem najbolje, ali bi zvučalo ovako: Šaljem ti najskuplje piće za sto. Živeli! - stoji u tekstu koji prati novi video-klip poznatih muzičara.

Reklame

Ostavite komentar