Prvi glas Srbije ostao bez žirija?

Izvor: Novosti.rs
Postavljeno 17 May 2012

Iako je “Prvi glas Srbije” osvojio ogroman broj gledalaca, i izdvojio se kao jedna od najgledanijih emisija, po svemu sudeći nije dobio glas žirija. Prema nezvaničnim informacijama pored audicija za takmičare, počele su i audicije za nove članove žirija ovog veoma popularnog muzičkog takmičenja, čija druga sezona počinje na jesen.

Vlado Georgiev je na svom “Tviter” nalogu napisao da napušta “Prvi glas”, Lena Kovačević se oprostila od ovog muzikog takmičenja jer je u drugom stanju, a i Saša Milošević Mare izgleda nije želeo da bude deo “čelične trojke”. Da li su razočarani uslovima, pravilima samog takmičenja muzičkih talenata, o kojima je Georgiev govorio tokom prve sezone “Prvog glasa Srbije” ne znamo. Niko od njih o ovom šouu ne želi da priča, i svi ponavljaju isto: “Još se ništa ne zna, u pregovorima smo.”

Ipak, malo je nelogično da se sa svima njima pregovara, a da u isto vreme organizuju audicije za tri nova člana žirija. Čak ni voditeljski par Marija Kilibarda i Andrija Milošević ne zna da li će biti deo popularnog šoua.

Ono što je potvrđeno s Prve TV jeste da će gledaoci videti već dobro poznata lica, ali da ih očekuju i neka nova.

- Znamo da gledaoci s nestrpljenjem iščekuju novu sezonu čije su pripreme uveliko u toku – kažu čelnici Prve. – Prijave su već počele. Interesovanje za ovaj šou je izuzetno veliko što govori da je “Prvi glas” jedan od najomiljenijih muzičkih šou programa na ovom prostoru. U narednom periodu sledi prikupljanje, a potom i selekcija prijava, posle čega će krenuti i čuveni eliminacioni krugovi tokom kojih će kandidati imati određeno vreme da pokažu žiriju ne samo svoje vokalne sposobnosti, već i ostale bitne faktore za uspeh jedne zvezde.

Reklame

Ostavite komentar