Radmila Manojlović na remontu

Izvor: Alo.rs
Postavljeno 23 May 2012

Šta sve žena mora da radi zbog lepote?! Primer da su žene spremne na odricanja da bi dobro izgledale je i pevačica Radmila Manojlović, koja je, čim je sletela u Beograd sa jednog od brojnih nastupa, otišla do kozmetičara kako bi se dovela u red!

S obzirom na to da je radila za vikend i da je tek doputovala, Rada je u jednom trenutku dok su je sređivali zaspala na stolici!
Iako bez šminke i vidno umorna, mlada pevačica ipak nije imala razloga da krije svoje lepo lice. Manojlovićeva je, verujemo, zablistala posle kozmetičkih tretmana, koji su uključivali i pedikir i manikir.
Pre doterivanja, Radmila je prelistala novine kako bi se informisala šta ima novo kod njenih kolega, a za to vreme uspela je da razmeni i nekoliko SMS-ova, pretpostavljamo sa njenim dugogodišnjim dečkom i kolegom Milanom Stankovićem. Nadamo se da će njen voljeni biti zadovoljan rezultatima tertmana koje je Rada sebi priuštila!

Osim što se sredila, Mnojlovićeva se i malo odmorila, odspavala, a i informisala se, tako da je uspešno iskoristila tih nekoliko sati kod kozmetičara. Tri u jedan!

Reklame

Ostavite komentar