Rastko Janković i Đorđe David izgladili odnose

Izvor: Alo.rs
Postavljeno 11 May 2012

Krilatica „kum nije dugme“ pokazala se u slučaju Rastka Jankovića i Đorđa Davida kao tačna, jer su dva pevača zakopala ratne sekire! Ovo istorijsko pomirenje dogodilo se u emisiji „Tačno u 2“, koju uređuje i vodi Alisa Jovanović na „Pink“ televiziji.


- Rastko je došao malo ranije, pa je početak emisije sačekao sa ostalim kolegama u „Pinkovom“ kafeu, gde je ćaskao sa prisutnima. Pred početak emisije stigao je i Đorđe David, koji je prvi prišao Rastku, pružio mu ruku i tri puta se bratski izljubio sa njim. Iako su prisutni očekivali prepucavanje između Rastka i Đorđa, to se ipak nije desilo, jer su njih dvojica sasvim normalno nastavili konverzaciju, kao da među njima nikada nije bilo svađe i nerazumevanja – otkriva naš izvor koji se zatekao na licu mesta.
Podsećanja radi, raskolu između kumova kumovala je, kako se spekulisalo, politika, jer je Rastko Janković simpatizer Srpske napredne stranke, a Đorđe David Ujedinjenih regiona Srbije, pa su stavove veoma oštro sučeljavali na društvenim mrežama i u medijima.
Đorđe David potvrdio je za „Alo!“ da je ponovni susret sa Rastkom protekao u najboljem redu:

- Rale je moj kum i logično je da sa ljudima koje voliš i koji su ti bliski ponekad ima i ljubavi i razmirica. To što nismo razgovarali nije političke prirode, već emotivne – ja sam mu čestitao rođendan, a on mi nije uzvratio čestitku, i to je bio razlog da onako burno reagujem – rekao je on.
Sličan odgovor smo dobili i od njegovog kuma Rastka Jankovića:
- Kao što rekoh i prošlog puta, ne ljutim se na njega i sve je u najboljem redu. Drago mi je da smo zajedno gostovali u emisiji jer je tema bila interesantna – rekao je Janković kada smo kontaktirali sa njim.

Reklame

1 komentar

  1. MarijanaM said on 12/05/2012 at 06:44

    Djordje David je bio covek koga sam veoma cenila kao umetnika i nekoga ko misli svojom glavom! Zgranula sam se kada sam videla da podrzava Dinkica, pravdajuci se da su prijatelji iz detinjstva! Ne znam sta je dobio od svog druga, ali znam da je u stvari mnogo vise time izgubio….sada je kao i svi ostali! Za razliku od njega cenim Rastka, jer se bar nije nikada folirao!

Ostavite komentar