Sa HRT-a poručuju: Nije istina što Nina priča

Izvor: slobodnadalmacija.hr
Postavljeno 22 May 2012

Nina Badrić, hrvatska predstavnica na 57. “Eurosongu” u Azerbajdžanu, javnosti je otkrila kako je zbog učestvovanja na takmičenju za “Pesmu Evrovizije” poprilično morala zavući ruku u sopstveni džep da bi dostojno predstavila zemlju.

Šta je sve morala finansirati nije htela opširnije objašnjavati, baš kao ni njena PR menadžerka Mia Milovčić koja je tek kratko potvrdila reči pevačice.

- Nina je finansirala puno toga, što jest jest, ali ne bih o tome dok traje “Eurosong”. Nema nikakvih komentara na to dok sve ovo ne završi – poručila je PR menadžerka pevačice kojoj će se ne evrovizijskoj pozornici pridružiti tri back vokala i dvojica plesača, a uz nekoliko radnika HRT-a kao član delegacije u Baku je otputovao i Ante Gelo, koautor muzike njene pesme “Nebo”.

- Hrvatska radiotelevizija u potpunosti je pokrila troškove boravka u Bakuu Nini Badrić i njenom timu – back vokalima, koreografu, plesačima i producentu Anti Geli, kao i njenom vizažisti Saši Jokoviću. Jedino je Nina participirala u troškovima boravka svoga frizera, i to sa 100 evra – potvrdili su u HRT-ovu Odelu za odnose s javnošću.

Reklame

Ostavite komentar