Sa koliko političara je spavala Urška Čepin ?

Izvor: smedia.rs
Postavljeno 07 May 2012

Novinar Bojan Požar zavio je u crno Uršku Čepin i pojedine političare.

Navodno je upravo Urškina prijateljica nakon svađe pustila u javnost snimak na kojoj slovenska starleta pruža seksualne usluge slovenskim političarima.

- Radio sam na temi skrivena prostitucija u salonima za masažu i došao sam do tih snimaka. Na snimku su Urška Čepin i jedan lokalni političar - izjavio je za Red Carpet novinar Bojan Požar.

- Rekla sam da se toga ne sećam i ovo je veliki šok. Zaista ne znam šta se događa i ne znam šta bih o tome rekla - komentarisala je ceo slučaj Urška prenosi Dnevnik.hr.

No, Požar tvrdi kako je Urška imala 4 do 5 stranaka na dan te je od svakog uzimala od 120 do 150 evra! A onda je dospela i na dobar položaj. Pitamo se kako?

Ona sebe naziva voditeljkom, pevačicom itd… Ipak, ko zna šta će se sve još otkriti.

Reklame

1 komentar

  1. MarijanaM said on 08/05/2012 at 07:54

    E ovo je planetarno pitanje…… ! Da be zbani taj broj sta bi radili! Novinara je sigurno odbila….. a kada bismo brojali ko je sa kim spavao, mislim na “poznate”…..tesko da bi smo uspeli da nabrojimo…. ali sudeci po “akademskim titulama” zvezda sa pijace, ulice… stanice….. po njihovom instant “talentu”za kreiranje i pevanje….. ne zna se taj broj!

Ostavite komentar