Sandra Obradović: Saša Vidić je narkoman i sidaš

Izvor: svetplus.com
Postavljeno 02 May 2012

Nakon što joj je poželeo “dobrodošlicu” u svet mode Saša Vidić je dobio odgovor kakvom se verovatno nije nadao  Sandra Obradović otkrila je svoj modni talenat, ali i oštar jezik.

Nakon što je Saša Vidić iskritikovao nju, ali i sve ostale skorašnje kreatorke, Sandra ga je prozvala narkomanom, marionetom i sidašem:

“Ružna, raspala,narkomanska marioneta, obolela od side,što je i logično jer ne izlazi iz du*eta, pod hitno da pređe na iglu i počne da šije nesto kvalitetno. pošto su joj opsesija uspešne plavuše, neka promeni pol možda će tada imati više uspeha” – napisala je Sandra na svom fejsbuku, prenosi Puls.

Ovako oštru prepirku ne pamti svet mode, a možda ni estrade. Da li će se ovaj okršaj završiti kako je i počeo – na društvenim mrežama ili će zakon umešati svoje prste. Najbolje bi bilo da ovaj modni par svoj problem reše duelom prsa o prsa na nekoj modnoj reviji.Ovakva izjava vrlo je šokantna pogotovo što je samo dan ranije za Kurir izjavila da joj imponuju kritike Saše Vidića.

Reklame

2 komentara

  1. Lolamedjuoblacima said on 03/05/2012 at 07:47

    U Srbiji svaka susa koja ne bira sredstva da postane “poznata” moze sebe da nazove dizajnerom, kreatorom…pevacicom…… Ima li kraja ovoj bulumenti koja je devalvirala umetnost do besmisla!??????????

  2. MarijanaM said on 08/05/2012 at 07:51

    Buvljak….pijaca… kikiriki semenke… navali narode…. zvezda….pardon…. kreatorka je rodjena… krpa na krpu…. ko te pita… bas je fensi…. e Srbijo medju sljivama sta si dozivela!

Ostavite komentar