Šapčanka Sofija Janošević radi za „Šanel“

Izvor: Blic.rs
Postavljeno 05 May 2012

Sofija Janošević iz Šapca za kratko vreme je oduševila modni svet. Nakon kampanja za „Šanel“ i „Guči“, 21-godišnjakinja je dobila priliku da radi za modnu kuću „Balenciaga“.

Atraktivna brineta manekenstvom je počela da se bavi iz hobija, a danas sarađuje s najpoznatijim modnim kućama.

- Nakon brojnih dečjih revija, sa 18 godina dobila sam priliku za prvi profesionalni angažman u agenciji „Forma Viva“, u kojoj i dalje radim – priča manekenka.

Ona pritom kaže da na poslovima u našoj zemlji sve ređe radi, jer je često angažuju u inostranstvu.

- Trenutno radim za modnu agenciju „Angels and Demons“ u Parizu, a uskoro odlazim u Milano. Dobila sam ponudu da i tamo radim za francuski brend „Balenciaga“ – otkriva za „Blic“ Sofija Janošević.

Prvi značajniji profesionalni poduhvat naše manekenke bio je u kampanji za „Samsung noutbuk“, a nakon toga radila je i revije za brendove „Iv Sen Loren“, „Šanel“ i „Guči“.

Zbog prirode posla, lepa Šapčanka je često na putu, a najviše joj, kako kaže, nedostaju porodica i prijatelji.

- Manekenstvo mi pruža mogućnost da putujem, upoznajem druge kulture i stičem nova poznanstva. Često se dešava da zbog popunjenog rasporeda zaboravim na nostalgiju. Putem interneta svakodnevno komuniciram s roditeljima, prijateljima i svojom matičnom agencijom – kaže manekenka i dodaje da je podrška bliskih osoba veoma važan faktor na putu do uspeha. Takođe, otkrila je i da ne pazi previše na svoju ishranu i da ponekad počasti sebe pokojom poslasticom.

- Ne podržavam izgladnjivanje i smatram da je zdrav način života pravi put do savršene linije.

Inače, sve devojke koje vole modu pozvala je na kasting „Forma Vive“, koji se održava u Beogradu i Požarevcu 5. maja, u Kikindi 12. maja i u Loznici 13. maja.

 

Reklame

Ostavite komentar