Sergej Trifunović još uvek daleko od profesionalca

Izvor: Kurir
Postavljeno 17 May 2012

Televizija Hepi pismeno je opomenula glumca Sergeja Trifunovića da je u obavezi da vrati deo honorara od 5.000 evra jer nije ispoštovao ugovor po kojem je trebalo da se bar osam puta mesečno pojavljuje u rijalitiju „Parovi“, koji je emitovan na ovoj televiziji s nacionalnom frekvencijom!

Naime, Sergej je u „Parovima“ angažovan u ulozi dečka „vlasnice“ vile Vanje Kostić i trebalo je da se pojavljuje u rijalitiju najmanje dva puta nedeljno. Međutim, poznati glumac se u „Parovima“ pojavio samo tri puta za mesec dana, zbog čega mu je iz produkcije televizije poslata opomena u kojoj se od njega traži da vrati pola honorara – 2.500 evra.

- TV Hepi i Sergej su potpisali ugovor na tri meseca, a za prvi mesec mu je odmah isplaćen honorar od pet hiljada evra, posle čega je otišao na skijanje. Pokušavali su da ga dobiju, ali bezuspešno – tvrdi naš dobro obavešteni izvor blizak ovoj televiziji, koja se nalazi u vlasništvu biznismena Predraga Rankovića Peconija.

U TV Hepi su potvrdili naša saznanja:

- Trifunoviću je isplaćen mesečni honorar, ali on nije izvršio svoje obaveze. Upućena mu je opomena da vrati deo novca. Produkcija televizije Hepi maksimalno poštuje sve svoje obaveze, a honorari isplaćeni učesnicima i pobednicima rijalitija „Parovi“ dovoljno govore o našem profesionalizmu – rekli su nam iz produkcije ove televizije.

Kako saznajemo, TV Hepi dosad nije imala problema ni sa jednim saradnikom, i još uvek nije tužila Sergeja. A da li će, to ćemo tek da vidimo…

Reklame

Ostavite komentar