Severina i Milan se neće venčati?!

Izvor: telegraf.rs
Postavljeno 31 May 2012

Spekulacije o tome da stvari u vezi Severine Vučković i Milana Popovića ne idu baš najbolje izgleda da imaju osnova. Estradne priče prouzrokovane razdvojenim životom para počele su od rođenja zajedničkog sina Aleksandra, 20. februara ove godine.

Od očekivanja samog porođaja u Splitu do nekoliko dana nakon toga, pevačica i biznismen bili su konstantno razdvojeni. Milan je povremeno posećivao svoju dragu, ali su se i te posete proredile s obzirom na to da mu loše vremenske prilike nisu dozvoljavale let iz Beograda u Split.

Osim kasnijih priča da Milanu smeta neprestani plač bebe, šuška se da bi Severini moglo da zasmeta što srpski biznismen ni nakon rođenja deteta ne planira venčanje.

- Milanu ne pada na pamet da se ženi, ali čini sve da njegovo dete i Severina budu obezbeđeni, tvrdi sagovornik Telegrafa blizak Popovićima, i dodaje:

- Iako s te strane nema problema, jer je Severina već dobila kafić u centru Beograda i kuću u Zagrebu, nezadovoljstvo se taloži na drugim mestima. Biznismen veoma dobro zna šta hoće, a šta ne, i veoma je posvećen poslu. Zbog toga je vezan za Beograd, a Severina zbog obaveza i sopstvenog izbora boravi u Zagrebu. Milan ju je posetio u glavnom gradu Hrvatske, ali nije prespavao u njenom penthausu, što je dodatno podgrejalo tračeve o krizi njihove veze, kaže izvor blizak ovom paru.

Severinu u subotu očekuje prvi nastup nakon rođenja sina, pa će uskoro morati da doputuje u Beograd. Naime, ona će nastupiti u finalu šoua “Survajver” i predstaviti novi singl “Italiana”, koji izvodi u duetu s mladom pevačicom iz Metkovića Anom Bebić. Pitanje je koliko će se zadržati kod nevenčanog supruga, ali sigurno je da ne ostaje dugo. Ona je otkrila u razgovoru za hrvatski časopis “Glorija” da ima mnogo obaveza oko malog Aleksandra i da će u subotu pred nastup biti “mama je časkom otrčala na televiziju i vraća se odmah“.

Reklame

Ostavite komentar