Severina već tri dana zatvorena u kući !?

Izvor: pulsonline.rs
Postavljeno 18 May 2012

Ispred penthausa od trista kvadrata na zagrebačkoj Bijeničkoj cesti danima je parkiran njen smeđi “Touareg”, a ona već tri dana nije izašla iz stana. Roletne na prozorima su spuštene.

Severina (40) prekjuče ujutro poslala je stariju gospođu u obližnju prodavnicu po namirnice. Domaćica je kupila mlečne proizvode i nekoliko litara obične vode. Ista ta domaćica celo jutro je na terasi stana stavljala veš da se suši.

Nedugo nakon toga na balkonu se pojavila i druga gospođa koja je tresla peškire.

Susedi, koji ističu da je Severina draga i duhovita, kažu da je danima nisu videli u komšiluku. S njom su znali da sednu na zidić ispred zgrade, popiju kafu i razgovaraju o aktualnostima. Kažu da Splićanka zbog tromesečnog sina Aleksandra u stan prima samo najbliže. Iako je već tri nedelje u Zagrebu, njen menadžer Tomica Petrović u zadnje vreme nije dolazio. Saznajemo kako Severinu ujutro posećuje lični trener koji s njom vežba na terasi kad je lepo vreme.

Pevačica je u trudnoći pazila na izgled i radila je vežbe na pilates lopti. 
Dok je u Zagrebu, njen verenik Milan Popović (46) na poslovnom je putu u Švajcarskoj. Komšije kažu da ga u ulici mesecima nisu videli. Kad dođe, ne razgovara ni sa kim.

Reklame

Ostavite komentar