Skandal: Kraljevska porodica oterala Pipu Midlton u Ameriku

Izvor: telegraf.rs
Postavljeno 10 May 2012

Od kako je prošle godine zasenila sestru na njenom venčanju, Pipa Midlton ne prestaje da silazi sa naslovnih strana, i to uglavnom pogrešnim povodom. Nakon nekoliko skandala koje je u poslednje vreme priredila u Francuskoj, britanska kraljevska porodica je izgubila strpljenje i sada traži da Pipa napusti Stari kontinent, ne bi li je žuta štampa na neko vreme izgubila iz vida.

Naime, Pipa je bila upletena u incident kada je jedan od njenih prijatelja usred Pariza pretio paparaco fotografu plastičnim pištoljem, dok se ona zavaljena u suvozačko sedište smejala, a ceo slučaj dobiće i sudski epilog.

Samo par nedelja kasnije pročulo se da se ponašala previše opušteno na jednoj zabavi i čitavu noć ljubakala sa najpoznatijim francuskim plejbojem Antoanom de Tavernosom.

Budući da su je članovi kako njene, tako i kraljevske porodice upozoravali na ovakvo ponašanje i ukoravali, sada su rešili da preduzmu konkretne korake. Poslaće je na drugi kontinent.

Pipa bi uskoro trebalo da krene put Njujorka pod izgovorom promovisanja svoje knjige o planiranju zabava za bogate “Celebration”, koja je zakazana za oktobar. Zbog problematičnog ponašanja Pipa je morala da da otkaz u ketering kompaniji “Table Talk” u Londonu, a navodno nigde ne izlazi iz kuće dok se ne slegne medijska prašina.

Ona takođe izbegava sva javna dešavanja, kao i kontakte s prijateljima koje je stekla u noćnim izlascima.

- Pipa je prvo planirala da se preseli u Pariz, ali su nakon poslednjih incidenata ti planovi pali u vodu. Volela bi da se preseli u Njujork, jer će tamo svakako provoditi dosta vremena tokom jeseni dok bude pripremala promociju knjige - prenose izvori bliski poznatoj zavodnici.

Zanimljivo je kako na ovo gleda američka štampa, jer se za Pipu odavno čulo i preko okeana.

Ako dolazi ovamo da bi pobegla od medija, onda dolazi u pogrešan grad. Onog sekunda kada sleti, naši reporteri će je pratiti u stopu – izjavio je urednik magazina o poznatima “US Weekly” Albert Li.

Reklame

Ostavite komentar