Skandal: Mikiju Đuričiću prete zatvorom i batinama zbog dugova

Izvor: telegraf.rs
Postavljeno 28 May 2012

Voditelj Miki Đuričić u poslednje vreme dobija sve ozbiljnije pretnje. Bivši učesnik rijalitija “Veliki Brat” našao se na udaru ljudi kojima duguje novac i koji mu prete da će ga “oterati u zatvor ili bolnicu” ukoliko ne bude vratio ono što je pozajmljivao.

- Poznati voditelj već dugo ima problema sa novcem, kaže izvor Telegrafa, i dodaje: – Zbog kockarskih dugova pozajmljivao je pare na više strana, zbog čega mu prete i tužbama, ali i batinama. Osim što je uzimao od prijatelja i prijateljevih prijatelja, Đuričić je novac uzimao i od nekih opasnijih tipova, ali i od novinara, pa tako jednom poznatom uredniku duguje nekoliko stotina evra, dok je kod drugog zadužen nekoliko hiljada evra. Oni su do sad ćutali i trpeli, ali čini se da će se sada uključiti u grupu naplaćivača potraživanja od bezobraznog voditelja. Posebno zato što ih je Miki prevario obećavši da će im novac vratiti od nagrade za pobedu u “Velikom bratu”, ali to do danas nije učinio, zaključuje naš sagovornik.

Kako saznaje Scandal, Đuričić se nedavno našao na sudu zbog iznude novca ucenjivanjem. Ipak, kako tvrdi Miki, on u toj priči nije okrivljeni, već se našao na strani čoveka koji se tereti za iznudu novca.

- Ma ja sam svedok u tom slučaju. I taj čovek je lažno optužen! Molim vas, nemojte da pišete o tome! Stvarno ne mogu da dajem izjave i koga briga da se piše o tome. Protivzakonito je da pričam bilo šta tome jer je suđenje u toku – izjavio je bahati voditelj.

Đuričić je trenutno angažovan u produkcijskoj kući “Emošn” i radi u nekoliko emisija (“Dnevni magazin”, “48 sati svadba”, “Sve za ljubav”…).

Reklame

Ostavite komentar