Skandal na Eurosongu: Hrvatska pevačica krala umetničke slike!

Izvor: telegraf.rs
Postavljeno 23 May 2012

Prateći vokal ovogodišnje hrvatske predstavnice na ovogodišnjem Evrosongu  Nine Badrić,  Ivana Čabraja, navodno je uhvaćena u krađi umetničkih slika u hotelu „Hilton“ u glavnom gradu Azerbejdžana. Članica hrvatske evrovizijske delegacije je, kako navodi “Kurir”, skinula nekoliko slika sa zidova, složila ih i spakovala u svoj kofer i ne konstatujući sigurnosne kamere.

Obezbeđenje hotela je odmah intervenisalo, a menadžment „Hiltona“ je pozvao Ivanu i ostatak članova delegacije na razgovor da bi se izbegao skandal širih razmera. Umetničke slike su vraćene, a okrivljena pevačica nije napuštala hotelsku sobu. To je bio i slučaj kada je održana promotivna žurka hrvatske delegacije, na kojoj je jedan od glavnih zvezda bio i naš Željko Joksimović.

- Tačno je da smo imali problem s hrvatskom delegacijom, ali politika kuće je takva da ne mogu javno da iznosim nikakve informacije o gostima niti o incidentima u kojima su učestvovali – rekao je za “Kurir” jedan od menadžera hotela “Hilton” Kadir Mehmedov.

Ovo nije jedini problem koji je menadžment azerbejdžanskog “Hiltona” imao sa Hrvaticama. Pojedine članice ove delegacije su u noći između nedelje i ponedeljka u pijanom stanju zastavama lupale na vrata drugih gostiju hotela. Obezbeđenje je reagovalo i oduzelo im rekvizite i ispratilo ih do svojih soba.

Reklame

Ostavite komentar