Skandal: Pretučen Boki 13

Izvor: Svet.rs
Postavljeno 07 May 2012

Od kontroverznog šoumena Bojana Jovanovskog navikli smo na mnoge ekstremne stvari i izjave, ali incident koji je očigledno imao pre nekoliko dana svakako ne spada u domen šou biznisa.

Naime, “Alo!” je došao u posed fotografija na kojima Jovanovski ima podlive i posekotine na licu, a po njegovom izrazu može se zaključiti da su povrede koje je zadobio veoma bolne.

Kada smo pozvali Jovanovskog da nam ispriča o čemu se radi, šoumen nam je samo rekao da nema komentar i spustio nam slušalicu. To nas je iznenadilo, jer je Makedonac obično veoma predusretljiv prema novinarima, pa smo rešili da istražimo kako je povređen i zašto ne želi da o tome govori.

I, kako to obično biva sa javnim ličnostima u internet eri, trag smo našli na Fejsbuku! Naime, Boki 13 je pre nekoliko dana postavio status koji je verovatno isprovocirao neku mušku osobu sklonu fizičkim napadima:“Muškarci skloni nasilju su najveće p**ke!”, napisao je Bojan, pa pretpostavljamo da je imao okršaj sa nekim nasilnikom muškog roda. Da li se Jovanovski nekome zamerio ili njegov lik nekome smeta, to i dalje ne znamo.

Inače, Boki 13 će 19. maja u hali “Boris Trajkovski” u Skoplju održati spektakularni šouprogram, za koji je najavio senzaciju koja još nije viđena. S obzirom na to da smo navikli da u svakom trenutku ume dobro da se zamaskira, nadamo se da će do koncerta uspeti da sanira povrede.

Reklame

Ostavite komentar