Skandal: Zabranjen album Jelene Karleuše

Izvor: Kurir
Postavljeno 10 May 2012

Kako Kurir ekskluzivno saznaje, od albuma Jelene Karleuše o kojem se mesecima priča zasad nema ništa! Razlog su tekstovi eksplicitne sadržine, zbog čega pop zvezda ratuje sa izdavačima. Oni traže da sporne delove Jelena ili izbaci, ili ih prepeva s novim i blažim stihovima.

- Jelena tvrdoglavo odbija da izmeni i jednu jedinu reč u tekstovima, koji se bave kriminalom, nasiljem i kritikom društva, čak uz upotrebu sočnih psovki. Izdavači su se uplašili reakcije RRA, kao i same budućnosti albuma na tržištu – kaže za Kurir izvor blizak JK.

Na albumu, koji nosi radni naziv „Diva DNA“, nalaziće se 10 pesama, od kojih su dve balade za koje svi koji su ih čuli kažu da su najbolje u Karleušinoj karijeri. Ali, kako saznajemo, problem je u ostalih osam numera, u kojima dominiraju haus, rep i R’n’B.

- Jedan od primera je rep pesma „Krimi rad“, u kojoj Jelena peva o socijalnim temama, uz pomoć ne toliko poznatog repera Teror Tek. Ona je glavna koska u grlu izdavača jer se pominju ubistva. U jednoj od pesama Karleuša se bavi noćnim životom Beograda i porocima, koristeći vrlo eksplicitne reči o prostituciji i narkomaniji, koje ne želi da izbaci ili promeni – naglašava naš izvor.

Reklame

1 komentar

  1. Nadja said on 10/05/2012 at 14:15

    Smece.

Ostavite komentar