Survajver: Ognjen Kajganić izbačen iz takmičenja

Izvor: telegraf.rs
Postavljeno 12 May 2012

U Survajveru se dogodilo prvo veliko iznenađenje. Iako je važio za jednog od favorita za pobedusrpski rukometaš Ognjen Kajganić odlukom saplemenika napustio je zajedničko pleme i pridružio se odbačenima. U neverovatno dramatičnom glasanju presudili su ženski glasovi, pa je zahvaljujući ženskom klanu Ogi i morao da ugasi svoju baklju.

Po dobrom starom običaju pred Plemenski savet u glavu Ave Karabatić se uvukla panika. Više ni sama ne zna ko joj glavu nosi, ni ko joj čuva leđa. Zaštićena Aleks još jednom pokušava da ujedini žene, koje baš kao i na samom početku Survajvera zaštitu traže u muškarcima, umesto da se oslone jedna na drugu.

Na plemenskom savetu kreće rasprava o muškom klanu. Kristina je izjavila da se razočarala u Sebastijana i ostale momke nakon što je Sebastijan rekao da nijedna žena ne zaslužuje da dođe do finala. Sebastijan od te izjave pokušava da se opere govoreći kako je u početku mislio da je Survajver samo preživljavanje, a ne i odnosi s ljudima, pa je stoga rekao da ne može da zamisli nijednu ženu da sama preživi na ostrvu.

U to se uključuje i Aleks i kaže da sad ima veliku želju da dođe do finala. Takođe, ona misli da bi je muškarci odmah izbacili da nema lični  imunitet.

Pre samog glasanja voditelji pitaju Sebastijana, koji je imao lični  imunitet, da li želi da ga možda nekome da. On je na zaprepaštenje ostalih svoj imunitet predao Nikoli, jer smatra da je najugroženiji! U dramatičnom glasanju najviše glasova je skupio Ogi koji napušta pleme Sibu.

Reklame

Ostavite komentar