Trač ili istina: Ana Bekuta ministarka kulture?!

Izvor: Alo.rs
Postavljeno 08 May 2012

Uskoro Mrkina koleginica?! Nakon što je gotovo izvesno da će sledeći premijer Srbije biti Ivica Dačić, pojavile su se spekulacije da bi u njegovoj vladi mesto ministra kulture mogla da osvoji, glavom i glasom, niko drugi do – Ana Bekuta!

Naime, prilikom zvaničnog obraćanja lidera SPS-a, u kojem je izgovorio sada već antologijsku rečenicu: „Možda se ne zna ko će biti predsednik Srbije, ali se zna ko će biti premijer“, Dačić je bio okružen svojim najbližim saradnicima – Milutinom Mrkonjićem, Žarkom Obradovićem, Slavicom Đukić Dejanović, Dijanom Vukomanović, Ivicom Tončevim, Petrom Škundrićem, ali i Bekutom, koja je stajala tik iza njega! Ovo neočekivano pojavljivanje folk zvezde sa vrhuškom SPS-a izazvalo je različite komentare, ali i spekulacije da bi upravo simpatija Milutina Mrkonjića mogla da ostvari ono što se svojevremeno spekulisalo da je želja Zorice Brunclik – da kao folk pevačica zasedne u ministarsku fotelju!
„Ana Bekuta – srpska Karla Bruni“, „Dejanovićeva u prvom redu, Bekuta u drugom. Možda za koji mesec zamene mesta“, „Ana Bekuta na pres konferenciji SPS-a. Kolege podržavaju Ivicu“, samo su neki od komentara na društvenoj mreži „tviter“. Ipak, uprkos celoj euforiji, Ana kaže za „Alo!“ da nema političke ambicije:
- Ja sam u svom poslu više od ministra jer moj mandat traje već 27 godina. Nisam član nijedne partije, niti nameravam da se politički angažujem. U štabu SPS-a sam na dan izbora bila da ih podržim kao prijatelj i da im se makar na taj način odužim, jer su i oni mene podržali kada sam organizovala koncerte – rekla nam je Bekuta.

Reklame

2 komentara

  1. MarijanaM said on 09/05/2012 at 07:41

    Au Srbijo medju sljivama…..pravo iz kafane u ministarski kabinet!Ovde se vise ne zna ko pije a ko placa…….

  2. Sekula said on 13/05/2012 at 20:49

    Zna se.
    Oni piju i jedu i drogiraju se, a mi placamo.

Ostavite komentar