Trač ili istina: Ana Kokić tuče ćerku !?

Izvor: tracara.com
Postavljeno 11 May 2012

Novi broj nedeljnika Star donosi fotografije pevačice Ane Kokić koja u šoping-centru starijoj ćerki udara šamar! Dok su jedni pobornici one stare da je batina iz raja izašla, drugi ovaj pevačicin potez opisuju kao zlostavljenje!

Navodno, Nina je bila toliko nemirna da je Ana u više navrata opomenula i pokušala da je smiri, ali bezuspešno! Kada je iscrpela sve mogućnosti, udarila joj je šamar.

Republička služba za socijalni rad oglasila se ovim povodom.

“Fizičko zlostavljanje deteta je ono koje dovodi do stvarnog ili potencijalnog fizičkog povređivanja deteta usled činjenja ili nečinjenja za koje se razumno može smatrati da spada u domen kontrole od strane roditelja ili osobe koja je u položaju da ima odgovornost, moć ili poverenje u odnosu na dete, pri čemu treba praviti razliku između zlostavljanja i nenamerne ozlede, odnosno fizičkih znakova i simptoma koji podražavaju namerno ozleđivanje, ali su u stvari posledica ili su potpomognuti organskim stanjima od kojih dete pati”, stoji u saopštenju, uz detaljnu deskripciju šta jeste, a šta nije zlostavljanje.

“Akti zlostavljanja mogu biti jednokratni ili više puta ponavljani. Primeri fizičkog zlostavljanja su: udaranje, šutiranje, trešenje, davljenje, bacanje, trovanje, paljenje, posipanje vrućom vodom ili izlaganje deteta delovanju vreloj pari i slično. U fizičko zlostavljanje spada i namerno izazivanje simptoma bolesti kod deteta od strane roditelja, staratelja ili druge odrasle osobe koja je odgovorna za dete.”

Pevačica je bila nedostupna za komentare, tako da njena strana priče još uvek nije otkrivena.

Reklame

Ostavite komentar