Trač ili istina: Miloš Bojanić operisao lice

Izvor: Alo.rs
Postavljeno 17 May 2012

Izostanak Miloša Bojanića sa ročišta koje je bilo zakazano za utorak povodom procesa koji tužilaštvo vodi protiv Maje Nikolić i njega zbog navodnog vređanja Jevreja u rijaliti programu „Dvor“ bio je opravdan, a kako „Alo!“ ekskluzivno saznaje, Braćala je odsustvovao zbog operacije lica!

Pevač je, naime, prošle nedelje operisan na Vojnomedicinskoj akademiji u Beogradu, a lekari su mu tada odstranili izraslinu ispod oka, što nam je otkrio izvor blizak pevaču.

- Milošu je u utorak bilo veoma loše, jer je prošle nedelje operisan na VMA. Sve se desilo pre otprilike mesec dana kada mu se ispod oka pojavila nekakva izraslina i, pošto nije znao šta je, obratio se lekarima, koji su mu preporučili operaciju. Od kada je operisan, doktori su mu naredili da leži na leđima, a s obzirom na to da mu je rana na licu, Miloš baš ima jake bolove. Sve to je i razlog zbog kog nije došao na suđenje – ispričao je dobro obavešteni izvor za naš list, a povodom ovih informacija kontaktirali smo i sa Bojanićem, koji nam je sve potvrdio. – Istina je da sam imao hiruršku intervenciju na licu pre nekoliko dana. Biće sve u redu, ali pošto u utorak nisam bio dobro, propustio sam ročište, što ne znači da se neću pojaviti sledeći put. Svi znaju da sam čovek od reči – izjavio je Bojanić za „Alo!“.
Dakle, čim se Braćala oporavi, možemo očekivati da će nastaviti borbu na sudu, jer on, baš kao i njegova koleginica Maja Nikolić, tvrdi da je nevin.

Reklame

Ostavite komentar