Željko Joksimović: Ponosan sam na plasman

Izvor: pulsonline.rs
Postavljeno 27 May 2012

Srpski predstavnik zadovoljan trećim mestom u finalu „Evrosonga“. Hvala svima na podršci, ponosan sam na uspeh koji smo ostvarili – poručio je Željko. Pobednica Lorin se proslavila u švedskom „Idolu“, nema televizor i jedini prozor u svet joj je laptop

Srbija nema razloga da bude nezadovoljna. Imali smo odličnu pesmu i sjajnog predstavnika koji je osvojio treće mesto na najvećem evropskom muzičkom takmičenju, u konkurenciji 42 zemlje. Svi su jedinstveni u stavu da smo ostvarili veliki uspeh. Željko Joksimović je od prvog trenutka govorio da u Baku ide s jednim ciljem – da pobedi. Nadali smo se da će vratiti „Evrosong“ u Beograd, to je očekivao i on, ali mu nije pošlo za rukom da ispuni obećanje.

- Ljudi, mnogo hvala na podršci koju ste pružili meni i mom timu. Ponosan sam na vas, kao i na uspeh koji smo napravili – napisao je Željko Joksimović na „Tviteru“.

Ovo je četvrto Joksimovićevo učešće na „Evrosongu“, a drugo kao izvođača. Naš predstavnik je u Bakuu rekao da će mu ovo biti poslednji nastup kao izvođača na „Evrosongu“.

Reklame

Ostavite komentar