Zuzi Zu optužuje: Brena me je pokrala !?

Izvor: expressmag.ba
Postavljeno 22 May 2012

Zumreta Midžić poznatija kao Zuzi Zu ovih dana muzičke kanale “zatrpala” je novim spotom za pesmu “Žena istoka”. No, on mnogo podseća na novi spot Lepe Brene kojeg je nedavno snimila za pesmu “Uđi slobodno”. 

- Frapiralo me kad sam videla koliko Brenin spot sadrži u sebi elemenata iz mog spota “Žena Istoka”! Pogotovo me teško pogodilo što sam na “Ženu istoka” potrošila svoju zadnju ušteđevinu – kažea za Express Magazin Zuzi, i dodaje:

- U taj spot sam uložila svu svoju kreativnost i teško zarađeni novac. “Ženu istoka” sam napisala u jednom izuzetnom trenutku nadahnuća gledajući svetla noćnog Sarajeva sa “Parka prinčeva”. U isto vreme imala sam i viziju spota. Zamislila sam sebe u dugoj crvenoj haljini (“kao cvet crveni otvaram se noću”) koja viori na crnoj pozadini. Vidi se iz aviona koliko je mojih ideja “uletilo” u Brenin spot. Moj spot je snimljen u novembru, a njen u februaru. Obe imamo crvene haljine koje lepršaju na vetru i ofarbane smo u srebro. Ko god pogleda spotove to će i sam uočiti! Razočarana sam i ljuta takvim postupcima Dejana Milićevića i Brene. Ja to nikad ne bih uradila kolegi iz iste branše.

Reklame

Ostavite komentar