Akadenija debelih: Učesnici “bačeni” na muke

Izvor: smedia.rs
Postavljeno 28 Jun 2012

Pošto su se razbudili i doručkovali, takmičari su krenuli put teretane. Tamo ih je sačekao trener Brian Pascanet koji im je sa svojim kolegama objasnio cilj celog programa, kao i različite načine korišćenja spravi za vežbu. Brian ih je takođe naučio i nekoliko novih vežbi koje mogu iskoristiti u fitnes programu. 

Za vežbanje su takmičari podeljeni u dve grupe, prvu koja je radila kardio, i drugu koja je radila fitnes. Grupa takmičara koja je prethodnog dana radila kardio, danas će raditi fitnes. Uz konstantnu motivaciju tima trenera, svaki takmičar je uspešno uradio sve zadatke koje su treneri zadavali.

Na kraju treninga im je trener Brian saopštio da je zadovoljan njihovim zalaganjem i da je siguran da će većina takmičara dostići željeni cilj.

U teretani je bio i doktor, koji je objasnio da su svi takmičari prošli rigorozne testove pre ulaska u show. Tim testovima je ceo tim lekara imao mogućnost da sagleda granice svakog učesnika i shodno tome napravi odgovarajući program svakom učesniku. Dodao je i da misli da, uz blisku saradnju sa trenerima, neće biti problema što se zdravlja naših takmičara tiče.

Po povratku iz teretane, takmičare je sačekao Velimir Dejanović, autor i voditelj emisije “Kuvati srcem”, koji je objasnio neke od načina zdrave ishrane, pa je, uz pomoć nekih takmičara, skuvao ručak za sve. Ručak je, kako su kasnije rekli sami takmičari, bio baš po meri.

Slobodno vreme posle ručka, ukućani su iskoristili kako bi obavili ovonedeljnu nabavku preko Interneta.
Pošto nisu imali planiraih aktivnosti za veče, takmičari su se međusobno dogovorili da improvizuju i naprave odbojkaški teren i odbojkašku loptu od “sirovina” koje su im bile dostupne. Takva vrsta aktivnosti im je izuzetno prijala, te su igrali odbojku do kasno u noć.

Reklame

Ostavite komentar