Ana Bekuta tuži Velju Ilića

Izvor: telegraf.rs
Postavljeno 13 Jun 2012

Ana Bekuta kaže za Telegraf.rs da se sastaje s advokatima kako bi sredila sve papire i podnela tužbu protiv Velimira Ilića zbog uvreda iznetih na njen račun u emisiji “Granica”. Naime, političar je u emisiji televizije Happy izjavio je da u našoj zemlji postoje agencije koje se bave rentiranjem pevačica i da se na spiskovima tih agencija nalazi i Ana Bekuta.

- Bekuta je i meni nuđena, ali Mrka me je preduhitrio. Većina afera u politici su marketinški trikovi da bi se privukao što veći broj glasača. Marketinške agencije nude spiskove pevačica i estradnih zvezda koje možete da rentirate. Na tom spisku bila je i Ana Bekuta – rekao je u emisiji Ilić.

Bekuta je ogorčena ovom izjavom i istog trenutka je angažovala pravne savetnike:

Sastajem se s advokatima i zato ne smem ništa više da otkrivam. Dogovoriću se sve s njima i pripremiti sve što je neophodno kako bih ga tužila za uvredu i klevetu – kratko kaže Bekuta za Telegraf.rs.

I Aninog partnera Milutina Mrkonjića veoma je naljutila izjava Velimira Ilića:

Sram ga bilo! Ana je divna žena, sjajna majka i baka, velika zvezda! Kakav marketing?! To su notorne gluposti. Meni je ispod časti da pominjem tog čoveka! On ne bi trebalo da uzima u usta Anu, jer je ona dama. Nije taj profil žena o kojima govori Velja ilić – rekao je Mrkonjić.

Reklame

1 komentar

  1. MarijanaM said on 14/06/2012 at 10:05

    Kokos… koja je umislila da je “andjeo”! Nevinost bez “zastite”! Sta sve ova Srbija ne gaji!???

Ostavite komentar