Ceca priznaje: Treba mi muško da me štiti

Izvor: Kurir
Postavljeno 25 Jun 2012

Svetlana Ceca Ražnatović u ekskluzivnoj ispovesti otkriva da je sve u životu radila da bi zaštitila sebe i svoju porodicu, i da joj je nakon svih turbulencija i krpljenja rana potreban muškarac koji će joj pružiti sigurnost i mir.

- U mojim godinama ne postoji muškarac kojeg bih mogla da opišem po njegovim fizičkim karakteristikama, već je to muškarac kraj kojeg bih osetila sigurnost i mir – rekla je najveća balkanska zvezda. Ona je u intervjuu za časopis Ceca specijal otkrila svoj pogled na sve što je Srbiju zadesilo u prethodne dve decenije:

- Vremena u kojima smo živeli svih ovih godina bila su vrlo turbulentna i imam osećaj kao da nas je sve nosila neka bujica, a mi smo udarali o stene, krpili rane, nastavljali dalje, i bilo je jednostavno previše informacija, previše odluka – rekla je Ceca i osvrnula se na svoju karijeru:

- Ono što povezuje celu moju životnu priču, otkad sam imala trinaest godina do danas, jeste moja potreba da svojim glasom prenesem sve ono što mi se dešavalo u privatnom životu. Nisu sve moje pesme autobiografske. Mnoge se bave nekim uopštenim, uglavnom ljubavnim temama, ali u svaku je unet jedan deo mog života. Velika je privilegija što sam imala šansu da kroz čitav svoj život, upravo kroz pesme, oslikavam ono što mi se dešavalo u životu.

Folk zvezda je osetila potrebu da se progovori o tome kako je uspela da sačuva svoju porodicu posle ubistva njenog muža Željka Ražnatovića Arkana 2000. godine:

- Sve što sam u životu radila, radila sam da bih fizički i finansijski zaštitila sebe i svoju porodicu. Mnoge odluke morala sam da donosim pod velikim stresom, a to da li su one bile ispravne ili pogrešne, vreme će pokazati.

Reklame

Ostavite komentar