Cenzurisana pesma Jelene Karleuše

Izvor: vesti-online.com
Postavljeno 28 Jun 2012

Zbog provokativnog teksta, uobičajenog za pesme u rep i r’n’b maniru pevačica je bila primorana da u spotu za “Krimi rad” pusti cenzurisanu verziju tog ostvarenja.

Izvorna verzija pesme će moći da se čuje na Internetu, kao i na nosačima zvuka.

- Dečice, za spot ide cenzurisana verzija pesme “Krimi rad”. Mora tako – obavestila je svoje fanove na društvenim mrežama Jelena Karleuša – Tošić.

Pesma je snimljena sa prestoničkim reperom Tečom, a njen tekst nije ništa eksplicitniji od tekstova svetskih zvezda koje imaju numere u sličnom maniru.

-Znam da uživate u novim pesmama ali i da ste nestrpljivi kada je reč o spotovima. Evo, ja vam obećavam da ce montaža za pesmu Krimi rad biti završena do kraja nedelje. Verujte mi, isplatiće vam se čekanje… U julu snimam spot za pesmu So koja vam se toliko svidela, a 10. avgusta, na prajdu u Cirihu, snimam spot za pesmu Sodoma i gomora koja je za sada najveći hit sa ovog albuma. Za jesen je rezervisano snimanje spotova za, po meni, dve najbolje pesme sa albuma “Savršen zločin” i “Pucaj u ljubav”. Mogu samo da vam obećam da je rec o spotovima posle kojih ce sve biti trivijalno. Ali o tome – kad dođe vreme – napisala je u svom stilu atraktivna plavuša koja konstantno iskazuje veliku zahvalnost brojnim fanovima koji je prate.

- Još jednom želim da vam se zahvalim za vašu ljubav i neverovatnu podršku. Vi ste čudo. Zbog vas, moje armije, postoji podela na mene i sve ostale – piše Jelena.

Reklame

1 komentar

  1. Nadja said on 30/06/2012 at 03:28

    riciklirajte molim ovo smece od ‘dive’!!!

Ostavite komentar