Dara Bubamara kupila četvorosoban stan na Dedinju

Izvor: Svet.rs
Postavljeno 21 Jun 2012

Popularna novosadska pevačica Dara Bubamara nedavno je kupila stan u srpskoj prestonici. Zvezda koja nikada nije krila da novac najradije ulaže u nekretnine, sa suprugom Milanom kupila je četvorosoban stan na Dedinju.

Estradna umetnica, koja je nedavno snimila duet sa pevačem Bojanom Bjelićem za pesmu “Pogledom te skidam“, prošle godine je takođe kupila stan u Beogradu, u Lisičjem potoku, da bi sebi olakšala česte boravke u srpskoj prestonici.
Lepo raspoložena pevačica, za magazin „Hello!“ potvrdila je da je postala vlasnica novog stambenog prostora u prestižnoj beogradskoj opštini.
“Istina je da sam kupila stan na Dedinju. Ima sto trideset kvadratnih metara i u toku je sređivanje stana. Stan je smešten na mirnom mestu, raspored prostorija je odličan, vrlo je funkcionalna stambena jedinica sa četiri spavaće sobe. Kupovinu stana smatram ulaganjem u sigurniju budućnost, jer imam dete i želim da ga materijalno obezbedim. Vreme je takvo da mnogi poslovi propadaju, a imati nekretnine je sasvim druga stvar”, kaže Dara.

Reklame

1 komentar

  1. MarijanaM said on 22/06/2012 at 00:32

    Beogradjani selite se na selo….evo stize jos jedna beogradjanka!

Ostavite komentar