Dženifer Lopez će dobiti najveći honorar u istoriji Srbije

Izvor: Press online
Postavljeno 21 Jun 2012

Nemamo dilemu da li će nam se njen koncert isplatiti jer je potražnja za kartama prevazišla sva očekivanja. Njen dens performans biće neverovatan, bina i oprema izgledaju impozantno

Fanovi Dženifer Lopez u Srbiji, ali i iz regiona nestrpljivo iščekuju koncert svetske pop zvezde zakazan za 20. novembar u Areni, što potvrđuje rekordna prodaja karata za taj spektakl. Milenko Škarić, vlasnik producentske kuće „Skaj mjuzik”, koja će Džej Lo dovesti u Beograd, za Press otkriva koliko novca će pop diva zaraditi u Srbiji i zašto su odlučili da baš nju pozovu da peva u Areni.

- Ideje su prilično ograničene time ko je od izvođača trenutno na turneji. Mi smo prvenstveno zainteresovani za velike „mejnstrim” zvezde i pokušavaćemo da, kao i do sad, izvođači koje predstavljamo budu oni koji su baš u tom trenutku aktuelni na svetskoj muzičkoj sceni, kao što je to bio slučaj sa Rijanom, Fifti Sentom, „Pusiket dols”, Lenijem Kravicom itd. Džej Lo je megazvezda, po „Forbsu” najuticajnija i najlepša žena sveta u ovom trenutku i, ono što je najbitnije, ima hitove već godinama. Nije bilo teško odlučiti se da je to projekat za nas.

Reklame

1 komentar

  1. MarijanaM said on 22/06/2012 at 00:31

    Ima se moze se! To sto stanovnistvo gladuje…. koga je to briga kada dolazi Dz.L.

Ostavite komentar