Kanje Vest na Tviteru objavio fotku gole Kim Kardašijan?!

Fotke postavljene 13 Jun 2012


Kim Kardašijan, najpoznatija svetska starleta koja se, između ostalog, proslavila i kućnim videom, voli da sa pratiocima na Tviteru podeli informacije iz svog burnog privatnog života.

Često ih obraduje i zanimljivim fotografijama. Ipak, onu koju je danas na svom profilu na ovoj društvenoj mreži postavio njen novopečeni dečkoKanje Vest izgleda nije želela da podeli sa svetom. Zaljubljeni reper, očigledno oduševljen svojom novom cicom, fotkao je Kim dok je doručkovala bez ijedne krpice na sebi i slikom počastio svoje pratioce. Nedugo nakon toga on se predomislio i obrisao fotografiju. Vest je bio spor za devojku koja se na mreži oglašava pod imenom Sadie Landau koja je napravila “print screen” i zahvaljujući čijoj brzini sada svi možemo da uživamo u pogledu na atraktivnu Kim.

Međutim, ovom fotografijom par je uspeo u želji da još jednom privuče pažnju javnosti, jer je istu sliku u martu prošle godine na istoj društvenoj mreži postavila porno glumica Amia Milej. I dok se crnokosa lepotica zanosnih oblina ne “okrene” nama ostaje samo da joj poželimo prijatan doručak!

Autor: Svet.rs

Pogledajte fotografije

(procitajte komentare drugih ili ostavite svoj komentar)

Crveni tepih - fotogalerija

Ostavite komentar