Kriv je džoint: Vuk Kostić osuđen na 100.000

Izvor: telegraf.rs
Postavljeno 28 Jun 2012

Poznati srpski glumac Vuk Kostić osuđen je na novčanu kaznu od 100.000 dinara zbog posedovanja džointa.

Kako prenosi Informer, taj postupak je okončan još 20. decembra 2010. godine u strogoj tajnosti, a glumac je bio izuzetno “kooperativan i pristojan”.

- Kostiću se sudilo pošto je početkom 2010. godine, prilikom rutinske saobraćajne kontrole kod hotela “Jugoslavija”, kod njega pronađen jedan džoint koji je imao u novčaniku. Glumac je izjavio da je u pitanju bila droga za ličnu upotrebu, ali je ipak priveden u policiju – otkriva izvor lista iz Palate pravde.

Međutim, glumac kaže da ne zna o čemu se radi.

To je laž (smeh). Nikad nisam imao problema s policijom, niti bio u bilo kakvoj vezi sa narkoticima– rekao je Vuk Kostić koji je u martu 2008. u društvu koleginice Katarine Radivojević fotografisan kako “duva” na Gardošu.

Podsetimo, Kostićev kolega Viktor Savić je optužen da je u februaru 2006. godine na ulici kupio 1,3 grama marihuane. Tokom suđenja glumac je priznao da je droga nađena kod njega, ali je istakao da nije znao da je zabranjeno držanje droge za ličnu upotrebu.

Takođe, dramska spisateljica Biljan Srbljanović uhapšena je prilikom kupovine kokaina. Ona je prvo priznala da je pazarila paketić droge, pa se branila ćutanjem.

Reklame

Ostavite komentar