Maja Nikolić u vezi sa Vulinovim zamenikom

Izvor: Alo.rs
Postavljeno 17 Jun 2012

Valjda po ugledu na stariju i popularniju koleginicu Anu Bekutu, koja slobodno vreme poslednjih meseci provodi družeći se s Milutinom Mrkonjićem, i Maja Nikolić je rešila da odabere društvo jednog političara, a njen izbor pao je na Predraga Vuletića, potpredsednika Pokreta socijalista i zamenika predsednika te stranke Aleksandra Vulina!

Naime, kako „Alo!“ saznaje, kontroverzna pop pevačica i političar zbližili su se tokom predizborne kampanje, a njihovo druženje se polako produbljuje.
- Maja i Predrag upoznali su se pre izbora, jer je ona, kao članica Srpske napredne stranke, koja je u koaliciji s Pokretom socijalista, bila prisutna na mnogim političkim skupovima širom Srbije. Tako su se ona i Vuletić upoznali i počeli da se druže. Njoj se dopala njegova harizma, a njemu njen šarm i glas – pripoveda naš odlično obavešteni izvor i opisuje kako je Nikolićeva iskazala svoje oduševljenje Vuletićem.
- Na jednom mitingu Maja je bila toliko oduševljena Predragovim govorom da je nakon njegovog silaska s bine pred svima skočila i poljubila ga u obraz. S druge strane, i on voli Majinu muziku, pa je često zamoli da mu nešto otpeva, što u društvu, što nasamo. Ipak, ni jedno ni drugo ne žele da svoj odnos medijski eksponiraju, jer strogo odvajaju privatno i poslovno. No, svakako da među njima postoje emocije, pošto ih završetak predizborne kampanje nije omeo u daljem druženju. A koliko će to potrajati, ostaje da se vidi – zaključuje naš sagovornik.

Kako bismo dobili komentar na ovu temu, pozvali smo Predraga Vuletića.
- Maju poznajem, cenim je kao pevačicu koja odlično peva, a što se tiče našeg odnosa, mi smo odlični drugari koji se samo lepo druže – izjavio je funkcioner Pokreta socijalista za „Alo!“, dok smo od Nikolićeve odgovor dobili putem SMS-a.
- Ja ne odgovaram na glupa pitanja – izjavila je pevačica koju je taze politički angažman izgleda naučio da mudro procenjuje.

Reklame

Ostavite komentar