Marijana i Nemeš planiraju venčanje

Izvor: Scandal.rs
Postavljeno 19 Jun 2012

Pobednica Velikog brata Marijana Čvrljak, razvedeno Kovačević, pre mesec dana se pohvalila na Fejsbuku da je verena. Datum svadbe još nije odredila, ali prema saznanjima to će biti sledeće godine.

Marijana s ćerkom Korinom trenutno je na odmoru u Kninu kod oca Ive i u Baškoj Vodi kod sestre, dok njen verenik Nikola Nemešević uči za ispite u Beogradu.
- Nedavno me je posetila s ćerkom, ali venčanje nije spominjala - rekao je njen prijatelj Horvat Čagalj.
Dodao je kako verovatno drže u tajnosti detalje. Marijana s ćerkom uživa u kupanju u moru i često stavlja fotografije na društvene mreže. Na njima se potpisuje kao Marijana Nemešević. Iako je rekla da će od novca koji je osvojila u Velikom bratu kupiti stan, to još nije učinila. Uskoro će joj se na moru pridružiti Nemeš, koji seodlično slaže sa ćerkicom koju je Marijana dobila u braku sa Ivanom Čvrljkom, koga je upravo sa pet godina mlađim Nikolom prevarila u Velikom bratu.
- U gužvi sam, učim za ispite, sad samo o tome razmišljam. Marijana i ja živimo na relaciji Beograd – Knin, zavisno od obaveza - kaže Nemeš.
U avgustu će provesti desetak dana u Međunarodnoj letnoj muzičkoj školi na Braču. Pevaće u dve opere. Stipendiju mu je osigurala Muzička akademija u Beogradu.

Reklame

Ostavite komentar