Marjan Rističević još uvek čeka svoju nagradu

Izvor: vesti-online.com
Postavljeno 05 Jun 2012

Marjan Rističević (54) političar i učesnik rijaliti šou programa “Farma” ne odustaje od tužbe protiv Željka Mitrovića i RTV Pinka. Prošle nedelje trebalo je da se održi ročište u sudskom sporu koji je Rističević poveo protiv Pinka zbog neisplaćenog, a dogovorenog honorara.

Ali, ročište ponovo nije održano, jer se sudija nije pojavio, kao i pre dva meseca. Iako ni za korak nije bliži raspletu situacije i zarađenom honoraru, Rističević tvrdi da će po svaku cenu isterati stvar na čistac. Rešen je da spor sa Željkom Mitrovićem okonča u svoju korist.

“Ružičasti brod tone, a Željka Mitrovića neko mora da nauči da se dugovi moraju platiti! Duguje mi 22.500 evra za honorar. U ugovoru koji sam potpisao, a koji je ostao u Pinku a sada ga nema nigde, stoji da je nagrada za drugoplasiranog na Farmi -
50.000 evra. Čak i ako zanemarimo to da sam prevaren i da su moji glasovi pokradeni pa nisam pobedio, ostaje pitanje šta je sa tom drugom nagradom koja se naprasno izgubila. Ja sam žrtva sudskih postupaka, a moja priča sa Pinkom i Željkom Mitrovićem je priča o našoj državi. Muka mi je od srpskog sudstva i kakav je to sud u kojem se ročišta odlažu, jer se sudija nije pojavio”, kaže Rističević i dodaje da će sledeće ročište biti zakazano verovatno tek u oktobru.

Reklame

Ostavite komentar