Milena Ćeranić: Moje pesme slušaju inteligentni ljudi

Izvor: pulsonline.rs
Postavljeno 11 Jun 2012

Nakon incidenta koji se dogodio pre par dana , kada je košarkaš Vladimir Dašić oteo fotografa ispred njene zgrade i pretio mu, Milena Ćeranić ispričala je u emisiji “Ekskluziv” da li taj skandal ima veze sa njom i otkrila je da uživa u ljubavi.

- Sve će biti dobro dok pišu, a ja ne radim ništa. Za svašta oni mene optužuju, do sada bih već bila u zatvoru. Javnost zna da ja stvari rešavam vrlo jasno, tako da stvarno ne znam o čemu se radi. Jedino je sigurno, a to je da moja ljubav nije zabranjena i da nema trzavica i padova – rekla je Milena.

Pevačica je i dodala da joj karijera ide uzlaznom putanjom, a to je zato što njene pesme slušaju samo inteligentni ljudi, a otkrila je i zašto smatra da nije više popularna u Srbiji:

- Izgleda da nisam više toliko velika zvezda, jer me ne zovu baš toliko često novinari. Inače, zadovoljna sam svojim pesmama, koje nisu plitke. Ono što ja pevam razumeju samo inteligentni ljudi.

Reklame

2 komentara

 1. Perica said on 12/06/2012 at 06:20

  Dali to ova doticna vredja moju inteligenciju?
  Dali se ona nada da je inteligentna?
  Beznadezan slucaj pcelice.
  Cim je ona bila sa Nemanjom sve vam je jasno.
  Zbogom pameti.

 2. MarijanaM said on 12/06/2012 at 08:17

  Ha, ha, ha, ha….. oni isti sto su zavrsili nekoliko kafanskih fakulteta? Najgore je kad nisi svestan svoje nesvesti! Da je ovo normalna zemlja ti bi kuvala rucak i ucutala! Dobro kaze Peica…. videli smo ko si na farmi!

Ostavite komentar