Miroslav Ilić: Ne odričem se svojih reči

Izvor: vesti-online.com
Postavljeno 13 Jun 2012

Miroslav Ilić (57), često oštro kritikuje sve ono što mu smeta na estradi, ali nakon intervjua Saše Popovića u “Vestima” u kome je direktor Granda progovorio o razlozima njihove svađe, Ilić i dalje ćuti! Tačnije, ne želi ništa da komentariše.

- Ja sam presrećan i prezadovoljan čovek! Ove godine obeležavam 40 godina rada i veoma sam ponosan zbog toga. U penziji sam, ali ne osećam se penzionerom. Aktivan sam, radim i trudim se da se što manje nerviram, samim tim izbegnem ljude i događaje koji bi mi digli pritisak. O tekstu koji je objavljen neću reći ništa! Jer, i da kažem, ništa se ne bi promenilo.

Nažalost, reči su poslednjih godina pojeftinile, devalvirale, svako može da priča šta hoće, to se objavljuje u medijima, a zapravo nema nikakvu težinu… Zato neću da gubim energiju na nešto što nema smisla. Neću komentarisati izjavu Popovića, niti ću reći da je istina izokrenuta i ispričati svoju verziju našeg razmimoilaženja… Nema svrhe! To je bilo, desilo se, nema više povratka na staro, a iza svega što sam rekao, stojim i dalje, toga se ne odričem. Imam svoje mišljenje o Saši Popoviću, Grandu, Fahreti, ono se neće promeniti njihovim ili mojim tekstom u novinama – kaže Miroslav Ilić.

Reklame

1 komentar

  1. Nadja said on 13/06/2012 at 19:21

    G*vno naj vece na nasoj estradi!!!

Ostavite komentar